Skip to content

Ansigtsbehandling

Alle mine ansigtsbehandlinger bliver tilpasset så de passer til lige netop din hud og dine behov. Alle behandlingerne er resultatorienteriet og med fokus på, at oprette balance i huden.

Jeg gør en ære i at hjælpe dig

med at vedligeholde en sund hud. Huden er kroppens største organ, en ubalance af enhver art såsom stress, forhøjet blodtryk, kost, alkohol, hormoner, produkter og brug af medicin samt meget andet afsløres på huden. Jeg er uddannet til, at aflæse huden og kan derefter give en professionel vejledning af behandling samt korrekt pleje hjemme. Jeg lytter til dine behov og ønsker, og sammen kan vi opnå en sund hud.

Til ansigtsbehandlingerne tilbyder jeg både:

Amazing Space, økologiske samt ny-teknologiske helse- og pleje produkter samt et bredt udvalg af forskønnende og effektive behandlinger – alt skabt ud fra passionen om et optimalt velbefindende.

iS CLINICAL, som er en medicinsk hudpleje- der aktivt arbejde med huden og skaber effektive resultater til alle hudtyper.

SMUK Skincare, er en holistisk serie der ligger stor vægt på de nordiske ingredienser til den nordiske hud. Her fokusere vi på velvære, fantastisk resultater og terapeutisk atmosfære aromaerne giver i behandlingen.

TIP: Det er bedre at forbygge end at reparere

Priser