Skip to content

Bryn og vipper hos
Klinik Frydensbjerg

Forkæl dig selv

Hvad er et lash lift?

Et lash lift er et semipermanent buk af dine egne vipper. Øjenvipperne løftes og bukkes så de kommer til at se længere, fyldigere og mere volumniøse ud – på en fin naturlig måde. Det er altså for dig, der ønsker et naturligt resultat og samtidig at få det fulde ud af dine egne vipper. Jeg anvender mærket Outloud til lash lift. Hvordan foregår behandlingen?

De nederste vipper tapes forsigtigt fast – for at undgå de nederste vipper bliver bukket med op. Under behandlingen ligger du med lukkede øjne. Der limes en silicone pad ovenpå øjenlåget, hvor vipperne efterfølgende limes op på.

Derefter kommer der først en permanentvæske på og så en settingvæske på (begge skal sidde i op til 5 min). Derefter farves vipperne, hvis dette ønsket. Bukket holder i op til 6-8 uger.

TIP:

1. Undgå vand/damp på vipperne de efterfølgende 6 timer.
2. Jeg anbefaler at man bruger olie på vipperne efterfølgende, for sunde og stærke vipper! -Vidste du at mascara virker udtørrende på de skrøbelige vipper.
3. Brug vippeserum for lange og stærke vipper
4. Sov “forsigtet” -elsker man at sove med ansigtet plantet i puden, kan dette være med til at forme og krølle vipperne.